Magunkról

Hiszünk abban, hogy igaz a mondás:
az vagy, amit megeszel.

Ezért a Szabo & Szabo termékekhez magunk termelte gyümölcsöket és gondosan válogatott alapanyagokat használunk fel. A felhasznált gyümölcsök és zöldségek teljes életútját nagy gonddal követjük végig, hogy a Szabo & Szabo gyümölcsfeldolgozó kisüzemből kikerülő alkotások mindegyike hű legyen ahhoz a tradícióhoz és ízvilághoz, amelyet dédanyáink kamrái őriztek.

Hitvallásunk

Saját termesztésű, csak természetes hozzávalókból, tartósítószer hozzáadása nélkül készült lekvárok, szörpök, savanyúságok dédanyáink receptje szerint.

Szabo & Szabo termékeket a friss gyümölcs ihlette. A kizárólag természetes alapanyagokból, tartósítószer nélkül készült Szabo & Szabo lekvárok, szörpök, sűrítmények, savanyúságok mindegyike dédanyáink receptje szerint készül. A békésszentandrási kézműves „lekvárműhely” minden alkotását speciális eljárással készítjük, hogy a gyümölcsök és zöldségek értékes alkotóelemeit, vitamin és tápanyagtartalmát közel 100%-ban megőrizzük. Magas víztartalmú készítményeinket pasztörizáljuk, hogy hosszan eltarthatóak legyenek. A Körös-menti kisüzemben készült szilvalekvárjaink cukor nélkül készülnek. Meggy és baracklekvárjainkat nyírfacukorral ízesített változatban is választhatják vásárlóink. 

Magunkról

A Szabo & Szabo zöldség gyümölcs feldolgozó kisüzemet 2010-ben alapítottuk, családi vállalkozás keretében.
Üzemünkben kiemelten nagy hangsúlyt fektetünk a kézi feldolgozásra, mely erősíti a manufakturális jelleget, és magasabb minőséget eredményez. Részben saját termesztésű, részben nagy gonddal válogatott alapanyagot használunk. Termékeink semmiféle adalékanyagot, tartósítószert, állományjavítót NEM tartalmaznak.
Magas víztartalmú készítményeinket pasztörizáljuk, így tudjuk garantálni a hosszú eltarthatóságot. A gyártás folyamán arra törekszünk, hogy szinte 100%-ig megőrizzük az alapanyagok vitamin és tápanyagtartalmát az Ön mindennapi egészségéért és szépségéért. Amit Ön a kezében tart több évtizedes gondosság és szakértelem üvegbe zárt esszenciája. Fontos számunkra, hogy minden egyes üvegből visszaköszönjön az a sajátos íz világ, amely méltán volt jellemző dédanyáink kamrájára.

Érdeklődik? Vásároljon termékeink közül kedvezményesen!

Saját termesztésű, csak természetes hozzávalókból, tartósítószer hozzáadása nélkül készült lekvárok, szörpök, savanyúságok dédanyáink receptje szerint.